Prijs 3095.00 Euro €
Categorie Sauna
gepubliceerd datum Oktober 8, 2016
Bekeken 303
Land Netherlands


De Easy Barrel Sauna 200 is een compacte sauna voor iedere achtertuin. In deze sauna zitten de banken op twee verschillende hoogtes waardoor de ruimte efficiënt benut wordt en u met vier personen plaats kunt nemen.
 
Door de efficiënte vorm en de kwaliteits Harvia kachel is de sauna binnen circa 25 minuten op temperatuur. De diameter van de sauna is 205 centimeter en de diepte is 200 centimeter. Aan de voorzijde van de sauna is een veranda met een bank aan beide kanten van de deur. De sauna heeft een stijlvolle glazen deur. Door de ronde vorm van de barrel sauna wordt de warmte goed verspreid en wordt er geen onnodige lucht opgewarmd.

Voor meer informatie over deze mooie buiten sauna kunt u een kijkje nemen op onze
website of langskomen in de showroom!
Kachel


Voor het opwarmen van deze barrel sauna heeft u keuze uit twee verschillende kachels. U kunt kiezen voor een houtgestookte kachel of een elektrische kachel.
Als u kiest voor de elektrische kachel wordt er een Harvia VEGA kachel in uw sauna gemonteerd. Met een kracht van 6 kW is uw sauna opgewarmd in ongeveer 25 minuten. Met de twee draaiknoppen aan de zijkant van de kachel kunt u gemakkelijk de temperatuur bepalen.
De houtgestookte kachel is een Harvia M3 kachel. Als u voor de traditionele sauna sfeer gaat kunt u het beste deze kachel kiezen. Met deze kachel stookt u een vuur achter een glazen deur waardoor het licht van het vuur zich in de sauna verspreidt. De Harvia M3 warmt uw sauna op in ongeveer 15 tot 20 minuten. 
Wij leveren en monteren de sauna's GEHEEL KOSTELOOS in heel Nederland! Kijk op onze website voor meer informatie over deze barrelsauna's. Of neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.Adres


Stationsweg 167B
3771 VG, Barneveld
NederlandWij zijn vijf dagen in de week geopend:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-16:30
Zondag en maandag: GeslotenNaam: EasySaunas.nl


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • infrarood sauna
   infrarood sauna
   Sauna - Den Haag - Gratis

   Infrarood warmte cabine vitality

  • Infrarood Cabine / Infrarood Sauna AANBIEDINGEN
   Infrarood Cabine / Infrarood Sauna AANBIEDINGEN
   Sauna - Den Haag - 895.00 Euro €

   WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN MEDISCHE INFRAROOD CABINES VOOR REUMATISCHE KLACHTEN EN SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN! TWEEDE PAASDAG INFRAROOD SAUNA DEMO DAG 13.00 TOT 17.00 UUR IN ALLE VESTIGINGEN VAN SUPERSAUNA, kom kijken bij de specialist www.SuperSauna...

  • Overnachting + 2 dagen in de zwaluwhoeve
   Overnachting + 2 dagen in de zwaluwhoeve
   Sauna - Den Haag - 100.00 Euro €

   2 dagen in de zwaluwhoeve + een overnachting in hotel de tippe, het hotel zit tegen over de zwaluwhoeve, het is voor aankomend weekend 19 en 20 augustus, wegens omstandigheden kunnen wij dit weekend helaas niet heen


   
  verkoper:


  EasySaunas.nl

  Lokatie: Utrecht, Utrecht, Netherlands


  Generated in 0.054734945297241 ms