ID: 4444
Omschrijving
Simpelweg lekker. Chocolade
Meer dan 100 onmisbare recepten
Alleen het woord chocolade al heeft een magische klank, zoals alle chocoladeliefhebber zullen beamen. Gelukkig lijkt er nog geen einde te komen aan de creatieve toepassingen van chocolade in de keuken. Warme en koude desserts, taarten, koekjes, ijs: ze lijken allemaal net dat beetje extra te hebben als ze dit verrukkelijke ingrediënt bevatten. Als uw chocoloade minnende familie en vrienden echt een plezier wilt doen, duik dan maar in dit boek voor het perfecte recept.
· 112 verleidelijk lekker recepten
· Bij elk hoofdstuk een korte introductie met nuttige tips en ideeën
· Overzichtelijke ingrediëntenlijstjes en handige stap-voor-stapinstructies voor een perfect resultaat
· Inspirerende kleurenfotos bij elk recept, die u het water in de mond doen lopen
Recepten voor o.a.:
· Favoriete desserts
· IJs & koude desserts
· Taarten & cakes
· Koekjes & gebak
· Chocolaatjes & petitfours
Gebonden, 240 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Parragon, 2007
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Meer dan 100 onmisbare recepten
Alleen het woord chocolade al heeft een magische klank, zoals alle chocoladeliefhebber zullen beamen. Gelukkig lijkt er nog geen einde te komen aan de creatieve toepassingen van chocolade in de keuken. Warme en koude desserts, taarten, koekjes, ijs: ze lijken allemaal net dat beetje extra te hebben als ze dit verrukkelijke ingrediënt bevatten. Als uw chocoloade minnende familie en vrienden echt een plezier wilt doen, duik dan maar in dit boek voor het perfecte recept.
· 112 verleidelijk lekker recepten
· Bij elk hoofdstuk een korte introductie met nuttige tips en ideeën
· Overzichtelijke ingrediëntenlijstjes en handige stap-voor-stapinstructies voor een perfect resultaat
· Inspirerende kleurenfotos bij elk recept, die u het water in de mond doen lopen
Recepten voor o.a.:
· Favoriete desserts
· IJs & koude desserts
· Taarten & cakes
· Koekjes & gebak
· Chocolaatjes & petitfours
Gebonden, 240 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Parragon, 2007
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd